Over ons

Franchising wordt als samenwerkingsvorm steeds populairder bij startende ondernemers. Nederland behoort hierbij tot de koplopers in Europa. Binnen de praktijkgroep Franchise houden onze advocaten, ieder met hun eigen specialiteit, zich bezig met franchise. We brengen de diverse specialismen (zoals contractenrecht, huurrecht, mededingingsrecht, insolventie en intellectueel eigendomsrecht) binnen ons kantoor samen om onze relaties met diepgang te kunnen adviseren. Door deze full-service benadering, waarbij alle gespecialiseerde kennis binnen één advocatenkantoor voorhanden is, zijn we de echte one-stop-shop voor franchisegevers.

Onze specialistische dienstverlening bestaat onder andere uit de advisering bij de opzet van (nieuwe) franchiseformules, het opstellen van contracten en het adviseren over franchiseovereenkomsten, maar ook het procederen in franchise gerelateerde geschillen.

Ons franchise-team heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vakgebied en een indrukwekkend track record, zowel nationaal als internationaal. LXA is de huisadvocaat van meer dan 35 landelijke franchiseorganisaties en behoort hiermee tot de top van Nederland.

 

Alles over Franchise

www.allesoverfranchise.nl is een initiatief van LXA Advocaten. Ons kantoor beschikt over een gespecialiseerd team dat meer dan 25 jaar ervaring heeft in het vakgebied en een indrukwekkend track record, zowel nationaal als internationaal. LXA is de huisadvocaat van meer dan 35 landelijke franchiseorganisaties.

 

LXA ADVOCATEN RGB

LXA Advocaten is een full service advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers, ondernemingen, investeerders en non-profitorganisaties. Al onze advocaten zijn specialist op hun vakgebied en kennen dus de mogelijke juridische obstakels maar vooral de mogelijke oplossingen. Zij werken vaak in multidisciplinaire teams waar kennis en ervaring wordt gedeeld.

 

LXA Franchise Aangesloten Bij Kopiëren

Heeft u een vraag?